Snygg hemsida webbyråer mobilanpassad hemsida

Webbyråer skapar snygg hemsida som är mobilanpassad. Vilka webbyråer skapar egentligen snygga hemsidor som är mobilanpassade?

Snygg hemsida

En hemsida till ett företag måste så klart vara snygg. En modern design och snygg layout med bra bilder, snyggt typsnitt och vackra färger är en självklarhet för bra webbyråer. Alla verktyg som används för att skapa de snygga hemsidorna är dock inte så bra när det gäller mobilanpassningen. Många webbyråer använder egna CMS som har vissa begränsningar. Enkelsidan webbdesign använder sig av WordPress eller Joomla för att skapa snygg webbplats till företaget.

Mobilanpassad hemsida

Vad är då en mobilanpassad hemsida? Svaret är att webbplatsen inte bara är snygg utan också anpassar sig efter vilken typ av apparat besökaren på webbplatsen använder. Många använder idag mobilen för att söka på Google och då är det viktigt att företaget har en mobilanpassad webbplats så att besökaren får informationen presenterad på bästa sätt oberoende av vilken webbläsare, smartphone, mobil, eller läsplatta man använder. Allt bör vara mobilanpassat och menyer, bilder och texter ska visas på ett bra sätt för besökaren till företagets webbplats. Annars förlorar man många kunder som enkelt surfar vidare till någon annan snygg företagshemsida som är mobilanpassad.