När du vill köpa hemsida enkelt köp hemsidan hos Enkelsidan.

Enkelt att köpa hemsida

Enkelsidan gör allt för att det ska vara enkelt när du köper din hemsida av oss. Att köpa hemsida kan vara en komplicerad affär, men vi gör det enkelt för dig. Vi kommunicerar med dig via telefon eller webbmöte och skapar oss en bild av hur du vill att din nya hemsida ska se ut och fungera.

Därefter skapar vi ett designförslag som du får titta på och säga vad du tycker. Vi ändrar på designen av hemsidan utifrån dina önskemål tills du är nöjd.

Utbildning i att uppdatera hemsidan

När du köper din hemsida utbildar vi dig i hur du själv kan sköta om uppdateringar och ändringar. Föredrar du att vi sköter det åt dig, så har vi förmånliga webmastertjänster som innebär att vi tar hand om allt.

Innan du ska köpa hemsida, kolla alltså med Enkelsidan! Oavsett om du har en hemsida eller vill köpa en helt ny hemsida så ordnar vi det enkelt. Vi har helhetslösningen för din hemsida och kan erbjuda dig domännamn, webbhotell, e-posthantering och allt du behöver för ditt företags hemsida.

Köp hemsida med WordPress, Joomla eller HTML

Vi är specialiserade på att göra hemsidor med WordPress, Joomla och självklart vanlig hederlig HTML. Till alla hemsidor vi producerar ingår någon form av uppdateringssystem, så att du själv kan göra ändringar på din moderna hemsida när den är färdig.

Om du behöver köpa en ny hemsida, tveka inte att ta kontakt med oss för en diskussion om hur vi kan hjälpa dig med hemsida till ditt företag.