Köpa hemsida räcker inte, någon måste besöka hemsidan till företaget också.

Köpa hemsida

Det räcker inte att köpa hemsida till företaget. Hur snygg och bra hemsidan än är, så hjälper det ju inte om ingen besöker hemsidan. När man ska köpa en hemsida bör man också tänka på hur man ska driva trafik till  företagets hemsida.

Det finns många olika typer av hemsidor och syftet med hemsidan skiljer sig ifrån företag till företag. Kanske vill man ge bra information om öppettider, vägbeskrivning – eller så vill man sälja en produkt eller tjänst som besökarna kan köpa på hemsidan.

Enkelsidan webbdesign har många års erfarenhet av hur man skapar trafik till företagets hemsida. Vi har hjälpt många kunder att få många besökare till hemsidan. Detta gör vi genom att optimera hemsidan för sökmotorerna. Vi är bra på SEO, alltså Search Engine Optimization och vi hjälper ditt företag att få många besök till företagets hemsida.

En stor del av arbetet med SEO är att skriva texter på hemsidan som innehåller de rätta nyckelorden och i rätt proportion till det totala antalet ord i texten. SEO handlar också om att skaffa sig länkar ifrån andra webbplatser med relevant innehåll.

Hjälp med att köpa hemsida med SEO

Vi på Enkelsidan hjälper alltså dig som företagare – inte bara med att köpa en professionell hemsida, utan också med att få många besök till din nya hemsida.

Ta kontakt med oss idag!

Vi hjälper dig!

Snabbt, enkelt och till

rimlig kostnad!