Webbproduktion

Vill du ha hjälp med proffsig hemsida till ditt företag?

Personlig kontakt med en hängiven webbdesigner

Enkelsidan finns till för dig som vill ha en personlig kontakt med din webbdesigner. Inga receptionister, inga telefonköer eller onödiga mellanhänder. Vi på Enkelsidan är egentligen bara jag, Samuel Liljekvist. Jag har skapat hundratals hemsidor till många företagare sedan 2008, då jag startade min firma. Nöjda kunder är ju såklart det viktigaste för mig och jag engagerar mig alltid 100% för att se till så att mina kunder blir supernöjda med sin hemsida. Att ha en proffsig och snabbladdande hemsida är ju mycket viktigt för dig som företagare.

Lite om det krångliga när du ska köpa hemsida

Jag tänker inte använda några krångliga facktermer om webbdesign, men jag tänker ändå beskriva vad det är du får när du bestämmer dig för att köpa hemsida av Enkelsidan. För det första så är alla hemsidor jag producerar gjorda så att de går bra att läsa i mobiltelefon, läsplatta, laptop och stationär dator. Det fungerar alltså mycket bra oavsett vilken storlek man har på skärmen med andra ord. För det andra så skapar jag bara hemsidor som du själv kan logga in på och redigera. Du kan alltså själv ändra öppettider, lägga till produkter, ändra i texter och lägga till eller ändra bilder på hemsidan. Bli inte rädd! Om du inte vill ha med det att göra, så hjälper jag till även med detta fortlöpande, när du vill ändra något.

För det tredje så måste alla de filer, bilder, datorprogram som en hemsida består av finnas på en dator någonstans på Internet, för att folk ska kunna läsa och se hemsidan. Man kan säga att hemsidan bor på ett webbhotell - där ligger alltså alla filer, texter, bilder mm. Utöver webbhotell så behöver hemsidan en adress - den där som börjar med www. Enkelsidan hjälper dig även med webbhotell och www-adress om du inte redan har det. Till sist behöver du och ditt företag en eller flera e-postadresser. Detta får du naturligtvis också hjälp med! För dig som är intresserad så bygger jag hemsidor med verktyget Wordpress.
Samuel Liljekvist