Vad är det för skillnad på Enkelsidan och andra leverantörer av hemsidor?

Den stora skillnaden mellan Enkelsidan och andra leverantörer är att hos enkelsidan får du en personlig service. Det finns många sätt att skaffa sig en hemsida och många webbhotell där du kan köpa ett utrymme på servern, en domän och ett publiceringsverktyg för din hemsida.

Vad bra tycker du och köper ditt paket för 19 kr i månaden. Snart sitter du där och försöker skapa en snygg hemsida till ditt företag som du vill ska ge en bild av ditt företag som proffsigt, pålitligt och tryggt. Men……bilderna hamnar inte där du vill…….texten hoppar ner till nästa rad och blir helt plötsligt i fetstil, fast att du inte har bett om det.

Du börjar klia dig i huvudet och tänker på all den där bokföringen som du också måste ta i tu med. Du kommer ihåg att det ingår ju support i ditt abonnemang. Du går till supportsidan och hittar en möjlighet att skicka in frågor. Ok, du tänker till lite och sen skriver du ”…texten hoppar ner till nästa rad och blir helt plötsligt i fetstil, fast att jag inte har bett om det! Vad är det för fel?” Du får genast ett svar som lyder: ”Your supportticket has arrived at our service and we will respond as soon as possible. Please read the FAQ.”

Några dagar senare får du svar: Läs i manualen till Superhemsidesprogrammet så hittar du den information du behöver när det gäller CSS och fontstyles inbäddade i ramar och i bildtexter. Läs mer i FAQ!”

  • När du anlitar Enkelsidan kan du ringa till mig eller e-posta till mig och få direkt hjälp med din sida. Man kan säga att jag blir din personliga webmaster som tar hand om allt kring hemsidan åt dig och ditt företag.
  • Enkelsidan använder inte något ”Superhemsidesprogram”, med de stora begränsningar som detta innebär.
  • Om du anlitar mig får du en sida byggd i ett verktyg som är helt utan begränsningar när det gäller innehåll och utseende.
  • Din sida är färdig från början och det enda du behöver göra är att uppdatera innehållet genom att lägga till eller byta ut bilder och texter.
  • Uppdateringar kan du göra antingen själv eller genom att kontakta mig.

Anlita Enkelsidan för att bygga en snygg och proffsig hemsida till ditt företag!