Skapa egen hemsida med Joomla CMS till ditt företag.

Att skapa företagets hemsida med Joomla är smart! När du har skapat hemsidan kan du bygga ut den väldigt enkelt. Bläddra en stund bland alla  Joomla Extension på Joomla.org så förstår du vilka oändliga möjligheter du har att bygga ut hemsidan när nya behov uppstår.

Möjligheten att själv uppdatera hemsidan utan inblandning av en webbdesigner är en annan stor fördel. Behöver man hjälp finns det svenskt forum för Joomla med massor av frågor och svar. Där kan man snabbt hitta hjälp med hemsidan om man skulle köra fast.

En hemsida med Joomla tillåter också flera olika användare och man kan sätta olika behörighet för olika användare. Låt säga att ni har olika avdelningar på företaget eller olika personer som ansvarar för olika saker. Alla kan då, utifrån din behörighet publicera och redigera hemsidan själva. Man behöver inte ha någon webbansvarig som har som uppgift att lägga in allting på hemsidan.

Enkelsidan Webbdesign lyssnar på dina behov och skapar hemsidan till ditt företag. Du får utbildning och stöd för att komma igång med att själv redigera eller delegera redigeringen av hemsidan till dina medarbetare.

Om ni inte har tid eller resurser att själva ta hand om hemsidan kan ni använda er av Enkelsidans webbmastertjänst. Då tar jag hand om allting och uppdaterar er hemsida när ni vill ändra eller lägga till någonting.

Klicka här för att se olika exempel på hemsidor som Enkelsidan kan skapa åt ditt företag.