Köpa hemsida inför hösten? Låt Enkelsidan hjälpa dig när du vill köpa hemsida.

När man vill köpa hemsida

Det är inte lätt när man vill köpa hemsida att veta vad man ska välja och vem man ska anlita. Köpa en hemsida är lätt men det finns många webbyråer som vill stå till tjänst. Varför ska men då välja just Enkelsidan webbdesign för sin hemsideproduktion? Svaret är enkelt som allt hos Enkelsidan – vi är en liten trevlig webbyrå med personlig service och goda relationer med våra kunder.

Pris hemsida

En annan viktig faktor när man vill köpa en hemsida kan vara priset på hemsidan. Man kanske har en stor budget och verkligen vill ha det bästa, men det är inte säkert att det dyraste är det bästa! En stor webbyrå med många anställda, dyra lokaler, tjänstebilar, datorer – det kostar och måste avspegla sig i priset på hemsidan. En liten webbyrå har inte så stora utgifter och kan egentligen göra precis samma jobb men ta mindre betalt.

Enkelsidans pris för hemsida

Priset för en standardsida hos Enkelsidan är 4995 kr. Om man räknar lite på det så innebär det att vi räknar med att i genomsnitt lägga ner en dags arbete på en hemsida. Det är 8 timmars effektivt arbete med ditt företags hemsida. Tiden är så klart utspridd över tid och oftast jobbar vi under en veckas tid med täta kommunikationer kring innehåll och utseende på hemsidan. Det blir alltså cirka 600 kr/timmen och det är ungefär vad en person måste tjäna in för att kunna leva på ett företag. En stor skillnad är att den stora webbyrån har inte tid med någon specialdesign eller att vara extra lyhörda för vad kunden önskar. En liten förändring av design eller innehåll på hemsidan kan innebära mycket högre kostnader. Enkelsidan har möjlighet att vara mer flexibel när man har en kund som vill köpa en hemsida. Priset för en hemsida varierar dock, beroende på om man vill ha några speciella funktioner på hemsidan. I standardhemsidan ingår allt man behöver i vanliga fall. De funktioner som de flesta webbyråer tar extra betalt för ingår som regel i standardpaketet hos Enkelsidan.

Kunder som vill köpa hemsida

Det är fullt förståeligt att man är rådvill när man vill köpa en hemsida. Det finns ju så mycket att välja på och hur ska man egentligen göra när man vill ha en ny hemsida till sitt företag? Det bästa är att ringa och diskutera vad det är man vill ha och hur vi kan hjälpa dig med det. Vi bryr oss om våra kunder som vill köpa hemsida! Vi vill inte bara designa och slänga ihop vad som helst och gå vidare – nej vi vill att ditt företags hemsida ska fungera och fylla sin funktion på ett bra sätt.