Hemsidor för företag med proffsig design

Många företag har snygg hemsida, men jobbar inte så mycket för att någon ska besöka hemsidan. Enkelsidan kör just nu en kampanj för att driva fler kunder till hemsidan.

Det är främst tre olika metoder som används i den nuvarande kampanjen:

  1. annonsering på Internet via Google AdWords
  2. skapande av länkar till hemsidan ifrån andra relevanta hemsidor
  3. skriva inlägg i bloggen som är optimerade för sökmotorerna

Att annonsera via AdWords är en hel vetenskap i sig. Det gäller att skapa många annonsgrupper och använda de rätta söktermerna. Med lite ansträngning kan man hitta söktermer där konkurrensen inte är så stor. Man vill att annonserna ska visas så många gånger som möjligt till en så låg kostnad som möjligt. När det är många som vill få fram samma budskap gäller det att försöka sticka ut lite så att folk blir nyfikna och vill klicka på annonserna. Efter många år av arbete med AdWords lyckas Enkelsidan få många nya kunder via annonser på nätet.

När det gäller att skapa länkar till hemsidan använder Enkelsidan det egenutvecklade systemet Kundgeneratorn. Det är ett system som skapar hemsidor utifrån relevanta söktermer, som sedan fylls med relevanta texter automatiskt. I varje text, på varje ny sida på de olika webbplatserna finns länk till Enkelsidan Webbdesign. Förrutom Kundgeneratorn görs inlägg i olika forum och på olika hemsidor där diskussioner förs kring hemsidor och hemsidebyggande.

Att skriva inlägg i bloggen är ett väldigt effektivt sätt att få fler besökare till hemsidan. Det gäller dock att man optimerar inläggen för sökmotorerna. Alla inlägg som Enkelsidan skriver är omsorgsfullt bearbetade och justerade så att det ska dyka upp i sökresultatet på Google högt upp i träfflistan. Information om inlägget skickas också automatiskt via webbplatskarta och ping till Google och andra sökmotorer. Länkar till inläggen publiceras automatiskt till sociala medier som Facebook, Twitter, Google+ mm.

[clearline]

[one_half]

[raw] [slideshow effect=”crossfade” category=”53″ width=”400″ height=”400″ autoplay=”4000″ speed=”1000″ pagination=”true” prevnext=”false”] [/raw]

 

Hemsida för företag

[/one_half]

[one_half_last]

Vill du ha hjälp med hemsida eller optimering av din hemsida?

Intresseanmälan

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Du får svar så fort som det är möjligt – oftast inom ett dygn.

Välkommen till Enkelsidan!

[/one_half_last]