Här kan du köpa hemsida till ditt företag

Köpa hemsida till ditt företag

Enkelsidan skapar avancerade och användarvänliga hemsidor åt företag. Hemsida företag snabbt och enkelt och snygga hemsidor till företag. Vi har skapat hemsidor och hjälpt till med hemsida företag sedan 2008. Vill ni ha hjälp med en proffsig hemsida till ert företag, så anlita Enkelsidan webbdesign.

Hjälp med hemsida

Behöver du hjälp med att fräscha upp din gamla hemsida? Enkelsidan skapar en ny design till din hemsida.

Uppdatera hemsidan själv

Med hjälp av modern teknik kan ni enkelt uppdatera och redigera er hemsida själva.

SEO – Sökmotoroptimering

Alla hemsidor som Enkelsidan producerar är optimerade så att ditt företag syns i sökresultatet hos de vanliga sökmotorerna som till exempel Google.


Så här får ni hjälp med en hemsida steg för steg när ni ska köpa hemsida

Kontakt

Ni tar kontakt med oss och berättar vad ni vill ha hjälp med. Det kan vara att ni vill köpa en helt ny hemsida till ert företag eller en uppfräschning av er nuvarande hemsida. Vi skapar oss en bild av ert företag och vilken typ av hemsida som passar för just ert företag och vad som är syftet med hemsidan. Ni kan kontakta oss via kontaktformuläret eller via telefon.

Köpa hemsida företag 2

Designförslag

V skapar ett förslag utifrån era önskemål och med tanke på ert företag, syftet med hemsidan och era kunder. När ni ser vårt förslag kanske ni har önskemål om ändringar. ni kanske vill ha andra färger eller en annan layout på din hemsida. Vi ändrar och justerar så att det blir precis så som ni vill att det ska vara! Vi tycker inte att ditt företag ska köpa hemsida, utan att veta att ni blir helt nöjda!

Hemsida till företag bilhusvagn i KongaHemsida till företag luftvärmepumparskonalivpension

köpa hemsida - att tänka på

Utbildning

Vi utbildar dig i hur du själv kan sköta uppdateringar och ändringar på hemsidan. Du kan redigera direkt på din dator utan någon programvara. Vi skickar också instruktionsfilmer till dig om det är något du vill ha extra hjälp med. Vi vill inte att du bara ska köpa hemsidan – utan också att du kan uppdatera den själv! Om du hellre vill det kan vi ta hand om det också, när du har köpt hemsida av oss.

Köpa hemsida företag 4

Lansering

När du tycker att din nya hemsida är färdig publicerar vi den på ditt webbhotell eller på vårt webbhotell om du har beställt det. Efter lanseringen finns vi tillgängliga för hjälp med hemsidan.

Köpa hemsida företag 3

Vänd er med förtroende till oss när ni vill köpa hemsidan till ert företag. En bra webbplats är viktigare för ett företag än man kan tro. Väldigt många söker information på nätet idag, när man letar efter en produkt eller tjänst. Att ge sitt företag ett snygg ansikte på nätet är väldigt viktigt idag.

Vi vill att du ska vara helnöjd när du ska köpa hemsidan!

Om inte du är nöjd så är inte vi nöjda. Då jobbar vi på tills du är helnöjd.

Du behöver inte köpa hemsidan förrän du är nöjd!

Vi gör ett gratis designförslag på hemsidan till dig innan du behöver tänka på att köpa hemsidan.

Vårt mål är att andra företag också ska vilja köpa hemsida av oss

Din webbplats är ju en reklampelare för oss och därför är det lika viktigt för oss att du är nöjd.